Advertenties
Privacy statement

Woningmakelaar-Groningen.nl is een website van De Poel Media. De Poel Media is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar website van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De Poel Media houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Verwerking van persoongegevens

De Poel Media verwerkt uw gegevens in het kader van de dienstverlening van De Poel Media. Uw gegevens worden geregistreerd wanneer u gebruikt maakt van onze (online) diensten of anderzins contact heeft met De Poel Media.

De Poel Media verwerkt de volgende gegevens:
- Persoongegevens, waaronder naam en geslacht
- Contact gegevens, waaronder postadres, e-mailadres en telefoonnummer
- Factuurgegevens
- Websiteadres

Deze gegevens kunnen door De Poel Media worden gebruikt voor de volgende doeleinden:
- Het uitvoeren van (online) diensten en/of leveren van producten
- Verbeteren van de dienstverlening van De Poel Media
- Om u te kunnen informeren over mogelijk voor u relevante diensten en producten en nieuwe aanbiedingen van De Poel Media

Klikgedrag

Op de websites van De Poel Media worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de website te zetten. Op deze wijze kan De Poel Media haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Internetsite van derden

Op deze site treft een links naar andere websites. De Poel Media is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons-)gegevens. Lees hiervoor het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Wijzigen privacy statement

De informatie op deze site wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. De Poel Media behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.Advertenties